Wedstrijdprogramma's Cool Moves Volley - Seizoen 2018 / 2019

De CMV-teams spelen geen competitie, maar spelen wedstrijden in toernooivorm. Deze wedstrijden zijn niet te vinden op de competitie-site of in de competitie-app van de NeVoBo, maar worden via speciale nieuwsbrieven en de facebookpagina bekendgemaakt en naar de coaches gemaild.

CMV spelregels (zie ook menu optie 'Jeugd - CMV: Spelregels')
Onder de menu optie 'Jeugd' zijn de spelregels voor de diverse CMV-niveau's te vinden.
Per 1 januari 2007 zijn echter wel enkele wijzigingen in de spelregels doorgevoerd. Kijk daarvoor in dit overzicht met wijzigingen per niveau.
In het seizoen 2017-2018 zijn nogmaals wijzigingen in de regels doorgevoerd. Kijk daarvoor in dit CMV spelregelwijzigingen 2017.
De spelregels van niveau 4 zijn het lastigst. Je mag bij de 2e bal (vang-gooi beweging) namelijk niet lopen en omdraaien mag ook niet.
In januari 2008 is met alle verenigingen afgesproken om CMV niveau 5 te gaan spelen ipv CMV niveau 6 om het 3x spelen te bevorderen.

Toernooidagen
Er zijn meestal 8 a 10 toernooidagen per halfjaarseizoen. Zie de facebook pagina van CMV Amsterdam voor een overzicht van de toernooidagen.
Op deze facebook pagina staat ook de wedstrijdprogramma´s en is meer informatie over CMV volleybal in Amsterdam te vinden.